Hakkımda

 

Merhaba!

Bu blog benim kişisel motosiklet hikayemi ve motosikletle ilgili deneyimlerimi anlatacaktır. Kendime profesyonel bir motorcu diyemem belki, ama kısa zamanda epeyce yol almış bir motorcuyum galiba. Blogdaki amacım, tamamen kişisel olarak motosikletle ve motosiklet dünyası ile ilgili deneyimlediklerimi paylaşmaktır. Bu sebeple burada anlatılanlar hiç bir şekilde motosiklet eğitimi ya da motosiklete başlangıç tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Motosiklet, fazlasıyla bireysel bir taşıttır ve her sürücünün kendi deneyimleri ve onlardan çıkardığı dersler vardır.

Motosiklet, doğru kullanıldığında insana karada yaşanabilecek en zevkli deneyimleri de tattıran bir taşıttır aynı zamanda. Pek çok motorcu tarafından bir “tutku” olarak nitelendirilmesi boşuna değildir.

Motosiklet, günümüzün giderek çözümsüzleşen trafik kaosuna karşı da kullanılabilecek alternatif bir taşıttır. Ama aynı motosiklet bilinçsizce kullanıldığında hayatınıza da mal olabilecek bir taşıttır.

“Bu blog, okuyucularının burada okuduklarından esinlenerek yapacakları konusunda sorumluluk kabul etmez. Okuru da buradaki mesajı okumuş ve algılamış olarak varsayar.”

Kendi kişisel motosiklet hikayenizin hep olumlu sürmesi dileğimle! Nice yollara!

 

Çağrı “Cloud” Ö.

 

NOT: Bu blog blogger’daki blogun aşağı yukarı aynısıdır. Bu sebeple blog henüz düzenlenmiş değildir, yazılardaki ve blogdaki genel düzensizlik için özür dileriz.

Aşağıdaki linte ise benim motosiklete başlangıç hikayemi okuyabilirsiniz:

Bisikletle Başlayan Hikaye

easy-riderpara

İlginize Teşekkürler!